senior kostenadviseur

senior kostenadviseur

40 uur/week

Meer Informatie?

Esther Langendoen
Managementassistente/HRM

Vacature overzicht

Brink Groep – Kontek breidt haar werkzaamheden op het gebied van kostenadvisering uit, wij zijn op zoek naar een senior kostenadviseur.

Wat houdt de functie in

Als senior kostenadviseur adviseer je onze opdrachtgevers op het gebied van Bouw- en/of E/W installaties, onderhoud, kosten en/of duurzaamheid, volgens de vastgestelde projectspecificaties om de klantvraag op te lossen.
Van alle kosten die gepaard gaan met de vastgoedexploitatie vind jij iets. Van bouwkosten, investeringskosten en exploitatiekosten. Voor Nieuwbouw en Renovatie. Maar ook Beheer en Onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwbouw van het Internationaal Strafhof, het onderhoud van het monumentale Mauritshuis of schade ten gevolge van de verbreding van de A2.

Wat zijn je werkzaamheden

Adviseren, analyseren, inventariseren en uitwerken van mogelijke oplossingen van de adviesopdracht, in overleg met de opdrachtgever. De dagelijkse coördinatie (in- en extern) over adviesopdrachten, zodat binnen de adviesopdracht een efficiënte en effectieve werkverdeling ontstaat. Leveren van een bijdrage aan het delen van vakkennis in kennissessies, kennis uit opdrachten met collega’s en gebruik maken van bestaande modellen en ervaringen, zodat optimaal gebruik gemaakt wordt van de kennis binnen de organisatie. Signaleren van nieuwe of aanvullende opdrachten en het uitbrengen van offertes voor nieuwe opdrachten. Coachen en beoordelen van medewerkers binnen de organisatie in overleg met het management om bij te dragen aan de persoonlijke- en vakontwikkeling van deze medewerkers. Het mede opstellen en uitvoeren van R&D plannen om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied binnen de organisatie. Maar dat alleen vinden we niet onderscheidend genoeg. Brink Groep staat bekend om zijn costengineering. Je helpt ontwerpteams om keuzes te maken. Kosten, Opbrengsten en Kwaliteit in lijn brengen en zo nodig tegen elkaar afwegen. Zowel binnen de bouwkosten, maar ook in relatie tot de exploitatie.

Wat vragen we van je

Kennis
Relevante HBO/academische opleiding op het gebied van Bouwkunde en/of E/W installaties.
HBO/academisch werk- en denkniveau of gelijkwaardig door ruime ervaring.
Financieel inzicht.

Ervaring
Je beheerst het vakgebied.
Je hebt relevante werkervaring in het uitvoeren van adviestrajecten op tactisch en mogelijk strategisch niveau.
Leidinggevende ervaring binnen de uitvoering van complexe advies- kosten- en duurzaamheidstrajecten breng je mee.
Sociale vaardigheden helpen je in je team- en coachwerk en het contact met de klant.

Wat bieden we je

Een baan bij de nummer 1 op het gebied van kostenadvisering. Sinds jaar en dag. Een zelfstandige functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Alle kennis en kunde van Brink Groep om in te zetten in je projecten.

Interesse?

Wij komen graag met je in contact. Heb je interesse, stuur je CV dan naar hrm@kontek.nl
Uren zwoegen op een uitgebreide CV en motivatie? Mag maar hoeft niet. We hebben liever eerst een goed gesprek.

IN 3 STAPPEN NAAR GOED RENDEREND VASTGOED