Specialismes

Hoeveel weet u over het vastgoed in uw portefeuille? Op welke manier is uw informatie vastgelegd en hoe kunt u deze data inzetten om uw positie te versterken? Hoe ziet de ideale vastgoedstrategie er in uw geval nu eigenlijk precies uit? En welke keuzes sluiten hier het beste op aan?

Als u het maximale uit uw vastgoed wilt halen zult u eerst deze vragen moeten beantwoorden.

Kontek heeft de kennis in huis om u hierbij te helpen. Wij brengen exact in kaart wat u heeft en wat de status hiervan is, centraliseren het beheer van uw vastgoedinformatie en adviseren u vervolgens over de beste koers ten aanzien van uw portefeuille.

Heeft u behoefte aan helder inzicht in uw vastgoed? Ontdek welke specialismes Kontek in huis heeft en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Snel inzicht nodig? Vraag het aan onze experts!

Stel een vraag
 • Inventarisatie

  Wilt u duidelijk inzicht in de conditie van uw vastgoed, of de totale oppervlakte van uw portefeuille laten bepalen? Bent u van plan een pand te verhuren of te verkopen, en bent u op zoek naar een specialist om u bij de Technische Due Diligence te ondersteunen? Het team van Kontek stelt haar jarenlange expertise op gebied van vastgoedinventarisatie graag aan u ter beschikking.

  Lees verder
 • Informatiebeheer

  02b-informatiebeheer-hoe-gaat-het-in-zijn-werkWilt u zeker weten dat uw bouwtekeningen altijd binnen handbereik zijn wanneer u ze nodig heeft? Zoekt u een manier om uw gebouwdossiers op orde te brengen, of wilt u alle beschikbare informatie over uw vastgoedportefeuille in een veilige digitale omgeving onderbrengen? Bij Kontek vindt u alles wat u nodig heeft om uw vastgoedinformatie volledig onder controle te brengen.

  Lees verder
 • Vastgoedoptimalisatie

  Bent u betrokken bij de realisatie van een nieuwbouwproject en wilt u de bouwkosten vooraf helder in kaart brengen? Wilt u een planning opstellen om de duurzaamheidsprestaties van uw portefeuille gericht te verbeteren? Kontek helpt u graag om het best mogelijke rendement met uw vastgoed te realiseren. Onze specialisten bieden altijd een passend optimalisatieadvies.

  Lees verder

IN 3 STAPPEN NAAR GOED RENDEREND VASTGOED