Over Kontek

 • Ons verhaal

  Kontek heeft zich over de jaren ontwikkeld tot marktleider op gebied van vastgoedinventarisatie, informatiebeheer en bouwkundig tekenwerk. Onze samenvoeging met Brink Groep heeft deze uitgebreide expertise nog verder versterkt met hoogwaardige financiële dienstverlening.

  Lees verder
 • Ons team

  Wie op het juiste moment het juiste inzicht wil bieden, moet de juiste persoon op de juiste plaats hebben. Kontek begrijpt dit als geen ander. De kwaliteit en veelzijdigheid van onze dienstverlening berusten volledig op de kracht van ons team. Maak kennis met de specialisten van Kontek.

  Lees verder
 • Onze kwaliteit

  Als u volledig grip wilt krijgen op uw vastgoedportfolio heeft u een adviseur nodig die verder kijkt. Een specialist met een integrale visie op vastgoed, die u met gericht advies helpt om het rendement van uw vastgoed te optimaliseren. Bij Kontek bent u daarvoor altijd aan het juiste adres.

  Lees verder
 • Vacatures

  Kontek is altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze toegevoegde waarde uit te breiden en te versterken. Nieuw talent speelt daarbij een belangrijke rol. Zin om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze visie op vastgoed? Bekijk onze vacatures en neem contact op met Kontek.

  Lees verder

IN 3 STAPPEN NAAR GOED RENDEREND VASTGOED