Brink Groep naar Rotterdam

29 sep 2016

Leidschendam/Rotterdam, 26 september 2016

Brink Groep naar Rotterdam

De westelijke vestigingen van de Brink Groep bedrijven -Brink Management / Advies, Kontek, Ibis en innvire- verhuizen naar Rotterdam Central District. Pal naast Rotterdam Centraal Station zijn zij vanaf 1 oktober 2016 op de 6e etage van het Groot Handelsgebouw gehuisvest. Naast Rotterdam heeft Brink Groep locaties in Eindhoven en Groningen.

 

“In het westen van het land zochten we naar een plek die onze innovatieprocessen stimuleert, die uitstekend bereikbaar is en aantrekkelijk is voor onze medewerkers. Rotterdam zet fors in op innovatie en is onderdeel van het innovatienetwerk in de zuidelijke Randstad waarin onder meer RDM, Merwe-Vierhavens, de universiteiten van Rotterdam, Delft en Leiden een belangrijke rol spelen. De “opgerolde mouwen mentaliteit” van Rotterdam past goed bij onze cultuur. Door te kiezen voor huisvesting op een mobiliteitsknooppunt in de Randstad kunnen we onze bedrijfsdoelstelling op het terrein van duurzaamheid bereiken.”

Hans de Jonge, directievoorzitter Brink Groep

 

Rotterdam Central District (RCD) is het gebied waar internationale en lokale bedrijven, gevestigde namen en start ups, pakken en spijkerbroeken elkaar ontmoeten in een innovatief klimaat met o.a. Kleinhandel, Cambridge Innovation Center (CIC), Venture Café en Schieblock als voorbeelden van broedplaatsen.
“We zijn heel gelukkig met de komst van de vier Brink Groep bedrijven. Stuk voor stuk ondernemingen die de verbinding aangaan met andere bedrijven en organisaties in netwerken. Dat is nou precies waar het Groot Handelsgebouw (GHG) voor bedoeld is: elkaar versterken in netwerken. Met de komst van Brink Groep is Rotterdam een mooie onderneming rijker!”

Marius Meurs, directeur Groot Handelsgebouw

 

Over Brink Groep

Sinds 1972 staat Brink Groep voor grip op kwaliteit, proces en eindresultaat in bouw, huisvesting en vastgoed. De vier bedrijven Brink Management/Advies, Kontek, Ibis en innvire hebben eigen specialismen in management, advies en automatisering. Ze opereren zelfstandig of gezamenlijk, afhankelijk van de vraagstukken waaraan gewerkt wordt. Met meer dan 220 creatieve, denkende doeners wordt gewerkt aan uitdagende opgaven. Brink Groep heeft locaties in Rotterdam, Eindhoven en Groningen.

Over Groot Handelsgebouw

Het Groot Handelsgebouw is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Een hotspot en monument tegelijk. Authentiek, flexibel, modern en met een no-nonsense uitstraling. Met bijna 180 huurders is het Groot Handelsgebouw dé plek waar ondernemers starten, doorzetten en groeien. Van jonge dynamische start-ups tot grote multinationals. Gelegen in het zakencentrum van Rotterdam, direct naast Rotterdam Centraal, is het Groot Handelsgebouw een plek die inspireert. Kortom, een unieke en strategische locatie voor ondernemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Groot Handelsgebouw                                               Brink Groep

Eva van Beveren                                                          Toinja van Daal

M: + 31 6 18 51 65 49                                                  M: +31 6 51 71 57 73

E-mail:  beveren@ghg.nl                                            E-mail: t.van.daal@brinkgroep.nl

 

Brink Groep Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45, unit A6.002
Postbus 2032
3000 CA Rotterdam
+31 (0) 10 237 00 00

Deel dit artikel:

HET LAATSTE NIEUWS VAN KONTEK

 • 19 okt
  Mooi nieuws: twee nieuwe senior adviseurs bij Kontek!

  Lang geleden, in 1988, solliciteerde hij al eens bij Brink Groep. Hij koos toen toch voor een andere baan, vooral omdat die dichterbij was. Nu zegt hij met een grote knipoog dat dit natuurlijk compleet de verkeerde keuze was. Veel maakt dat nu echter niet meer uit, want we hebben hem alsnog kunnen inlijven bij […]

  Lees verder
 • 14 jul
  Duurzaamheidsadviezen voor gemeente Stichtse Vecht

  Duurzaamheidsadviezen Kontek uitgevoerd door gemeente Stichtse Vecht Voor de Gemeente Stichtse Vecht rekende Kontek aan duurzaamheidsadviezen. De opdracht was om inzicht te verschaffen in mogelijke verduurzamingsmogelijkheden in combinatie met onderhoud van objecten. Hiervoor is eerst een pilot uitgevoerd voor drie objecten om vervolgens de adviezen voor nog eens twintig panden op te stellen. Liesbeth Flipsen, […]

  Lees verder
 • 03 apr
  Kontek is trots op nieuwe huisvesting Eurojust

  De bouw van de nieuwe huisvesting voor Eurojust in de Internationale Zone in Den Haag is afgerond. Eurojust houdt zich bezig met het bestrijden van grensoverschrijdende criminaliteit en terrorisme. Aannemer Heijmans heeft het gebouw op 24 maart 2017 opgeleverd. Het gebouw aan de Johan de Wittlaan past goed bij de omgeving. De hellende vensters van […]

  Lees verder
 • 01 mrt
  Circulair bouwen van theorie tot praktijk

  In het Duurzaam Gebouwd Magazine van februari pleiten Liesbeth Flipsen (adviseur) en Sander de Jong (voormalig adviseur) van Kontek (onderdeel van Brink Groep) voor het volgende hoofdstuk in de overgang naar een circulaire economie; circulair slopen, demonteren en hergebruik van complete gebouwelementen. Hoogwaardig hergebruik van materialen en gebouwelementen gebeurt nog niet op grote schaal, maar […]

  Lees verder

IN 3 STAPPEN NAAR GOED RENDEREND VASTGOED