Kontek – inzicht in vastgoed

Wilt u zeker weten dat u de kracht van uw vastgoed optimaal benut? Dan moet u eerst weten wat u precies in handen heeft en wat u daarmee kunt. Waar liggen de risico’s? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe legt u de belangrijke informatie dusdanig vast dat u deze altijd binnen handbereik heeft? En hoe houdt u de kosten onder controle?

Kontek heeft alle expertise in huis om u hierbij te helpen. Wij brengen niet alleen alles in kaart wat u van uw vastgoed wilt weten, maar zorgen er ook voor dat deze gegevens goed worden vastgelegd en beheerd. Daarna adviseren wij u gericht over de stappen die u kunt nemen om het rendement van uw vastgoedportefeuille te verbeteren. Hierbij helpen wij u ook om uw kosten te beheersen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons team.

IN 3 STAPPEN NAAR GOED RENDEREND VASTGOED

HET LAATSTE NIEUWS

 • 05 nov
  Duurzaamgebouwd
  Toine Bullens in ExpertPanel Duurzaam Gebouwd

  ​Duurzaam Gebouwd is de leidende expertblog voor en door experts op het gebied van duurzaam bouwen. Toine Bullens, BIM manager van Brink Groep, is toegevoegd aan dit expert panel. Bekijk Toine zijn expertpagina bij Duurzaam Gebouwd.

  Lees verder
 • 02 nov
  EPA 1
  Uitbreiding gediplomeerde EPA-adviseurs utiliteitsbouw

  Eind oktober is het Kontek-team van EPA-adviseurs uitgebreid. Twee van onze specialisten hebben het diploma EPA-adviseur utiliteitsbouw ontvangen. Het gediplomeerde ‘EPA-team’ bestaat nu uit vijf personen. Het EPA–label is een uitgebreid energielabel voor vastgoed dat niet alleen inzicht geeft in de energieprestaties van het pand waarvoor het wordt uitgegeven, maar ook verbetermogelijkheden aangeeft. Het rendement en het […]

  Lees verder
 • 02 nov
  17-vacature-BIM-modelleur
  Cobouw interviewt Toine Bullens

  Cobouw nam een interview af met Toine Bullens om nader kennis te maken. Toine is, als BIM-manager, de verbindende schakel op strategisch, tactisch en operationeel niveau binnen de vier bedrijven van Brink Groep. ​Lees hier het volledige interview.

  Lees verder
 • 05 okt
  Bullens, Toine-LRv
  Toine Bullens BIM-manager Kontek

  Kontek heeft zich recent versterkt door Toine Bullens aan te stellen als BIM-manager. In deze rol is Bullens bij Kontek, maar ook binnen de vier bedrijven van Brink Groep, de verbindende schakel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Na zijn studie bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven werkte hij ruim acht jaar bij Van Aken Architecten, […]

  Lees verder

IN 3 STAPPEN NAAR GOED RENDEREND VASTGOED